Tervetuloa TerveysTakomon hyvinvointikauppaan!

Terveellisessä painonhallinnassa saadaan tutkitusti pysyviä tuloksia, kun seuraavat osa-alueet ovat elämässäsi paremmin hallinnassa: Ravinto, uni, palautuminen ja stressinhallinta, liikunta sekä yleinen terveydentila.

Meillä on näiden alojen ammattilaiset auttamassa sinua matkallasi kohti pysyvää painonhallintaa, hyvinvointia ja terveyttä. Kädestä pitäen.

Kartoita itse oma tilanteesi helpoilla painonhallinnan mittareilla ja vastaa ravintoa, unta, palautumista, stressinhallintaa, liikuntaa ja terveyttä koskeviin kysymyksiin, selvittääksesi millä osa-alueilla tarvitsisit eniten tukea.

Saat meidän suosituksemme siitä, kenen ammattilaisen valmennusta tarvitset matkallasi kohti tavoitettasi

Voit kuitenkin valita myös vapaasti ja täydentää ostoskoriasi oman elämäntilanteesi mukaan. Muista, että kyseessä on uuden elämäntavan omaksuminen pysyvästi ja tämä tapahtuu vähitellen yksilöllisesti.

Koulutukset terveyden- ja hyvinvointialan ammattilaisille

Koulutukset syntyivät, kun halusimme monipuolistaa koulutettujen hierojien, naprapaattien, osteopaattien ja fysioterapeuttien tekemistä, jotta he voisivat vastata muuttuvaan kysyntään entistä paremmin. Koulutuksiin olemme valinnut niitä tekniikoita, jotka olemme omilla vastaanotoillamme havainnut tehokkaaksi. Opetamme kaikki tekniikat niin, että ne ovat välittömästi koulutusten jälkeen käytettävissä omien asiakkaiden kanssa.

Paino hallintaan – pysyvästi ammattilaisten avustuksella.

Suosittelen!

Lääkäri Esko Harju

Lääketieteen tohtori, Kliinisen ravitsemustieteen dosentti