Käsiakupunktio – koulutus kevät 2024

Käsiakupunktiota on käytetty vuosisatojen ajan monien kehon ja elimistön häiriöitten hoitoon. Aivoissa käden motorinen ja sensorinen alue on hyvin edustettuina, eli vaikutukset selittyvät hermoston kautta. Käsiakupunktio on yksi muoto ns. mikro-akupunktio muodoista kuten korva-, kasvo- ja jalka-akupunktio. Suurin osa pisteistä on ns. erikoispisteitä, eli ne sijaitsevat akupunktio meridiaanien ulkopuolella. Koulutuksessa opit tärkeimmät ja tehokkaimmat käsiakupunktio…

12 varastossa

Category:

Kuvaus

Käsiakupunktio koulutus kevät 2024

Käsiakupunktiota on käytetty vuosisatojen ajan monien kehon ja elimistön häiriöitten hoitoon. Aivoissa käden motorinen ja sensorinen alue on hyvin edustettuina, eli vaikutukset selittyvät hermoston kautta.
Käsiakupunktio on yksi muoto ns. mikro-akupunktio muodoista kuten korva-, kasvo- ja jalka-akupunktio. Suurin osa pisteistä on ns. erikoispisteitä, eli ne sijaitsevat akupunktio meridiaanien ulkopuolella.
Koulutuksessa opit tärkeimmät ja tehokkaimmat käsiakupunktio pisteet, joita voit käyttää omana hoitonaan tai yhdistää esim. korva- ja keho-akupunktioon.
Käsiakupunktiolla voidaan hoitaa mm.:
– kivut, säryt
– tuki-ja liikuntaelimistön ongelmat
– päänsäryt, migreeni
– sisäelinten häiriötilat

Kouluttaja, osteopaatti, psykoterapeutti ja kiinalaisen lääketieteen akupunktuurihoitaja / asiantuntija( Finnacu ry:n rek.) Kimmo Peltola on tehnyt akupunktiota 28 vuotta ja opettanut akupunktiota 18 vuotta.

Aika: 23.03.2024 (klo. 10:00 – 17:00)

Hinta: 229,00 €

Paikka: Terveystakomon tilat Tampereella.

Tiedustelut: 0400-015622/Kimmo Peltola tai kimmop68@gmail.com/asiakaspalvelu@terveystakomo.fi

(Hinta sisältää toimistomaksun 20€, jota ei palauteta peruutusten yhteydessä).

Koulutukseen ilmoittaudutaan verkkokaupan kautta ostamalla koulutus. Ilmoittautuminen on sitova.

Koulutus aktivoituu, kun minimi 12 osallistujaa täyttyy. Vain ostamalla paikkasi koulutus varmistuu.

Peruutukset tulee tehdä viimeistään 21 päivää ennen ensimmäistä koulutuspäivää, tämän jälkeen rahoja ei palauteta. Koulutuksen hinta sisältää toimistomaksun 20,00€, jota ei palauteta peruutusten yhteydessä. Mikäli peruutus tapahtuu viimeistään 21 päivää ennen ensimmäistä koulutuspäivää, palautetaan koulutusmaksu toimistomaksua lukuun ottamatta. Tämän jälkeen veloitetaan koulutusmaksu kokonaisuudessaan, sillä materiaalit ovat saatavilla. Mikäli osallistuja estyy tulemasta sovittuun koulutukseen, voi hän suorittaa koulutuksen seuraavassa sopivassa ajankohdassa.

*Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Koulutus järjestetään Tampereella Lääkärikeskus Medicalin tiloissa osoitteessa: Hämeenkatu 25 B, 33200 TAMPERE

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Käsiakupunktio – koulutus kevät 2024”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *