MamaMassage® – peruskoulutus, verkkomateriaalit

MamaMassage® – koulutusta on järjestetty nyt useamman kerran ja osaajia on Suomessa lähes sata. Kaksipäiväinen koulutus on suunnattu manuaalisen käsittelyn ammattilaisille (mm. koulutetut hierojat, fysioterapeutit, naprapaatit ja osteopaatit). Myös opiskelijat ovat tervetulleita koulutukseen kun anatomian ja fysiologian perusteet on hallussa. 

Peruskoulutuksessa opiskellaan raskausajan sekä synnytyksestä palautumista tukevaa hierontaa ja liikehoitoa sekä muita hoitoa tukevia menetelmiä, kuten faskiaraudan ja imukuppien käyttöä. Käytännön harjoitteiden lisäksi koulutus sisältää runsaasti teoriatietoa niin ennakkoluentoina kuin koulutuspäivien aikana. 

Course Information

Satu Korkeamaa Satu Korkeamaa Tekijä

About the instructor

TerveysTakomo TerveysTakomo Tekijä

About the instructor

Tervetuloa TerveysTakomon OmaTakomo-tiliin, joka on erikoistunut terveydenhuollon ammattilaisten erikoisosaamista lisääviin koulutuksiin. Tarjoamme kattavan valikoiman erikoiskoulutuksia koulutetuille hierojille, fysioterapeuteille, osteopaateille ja naprapaateille. TerveysTakomon koulutukset antavat sinulle uusia taitoja ja tietoa, jotka auttavat sinua kehittymään alallasi ja laajentamaan palveluvalikoimaasi. Koulutuksemme auttavat sinua tarjoamaan asiakkaillesi entistä laadukkaampia ja monipuolisempia hoitomuotoja. Kaikki koulutuksemme ovat korkealaatuisia ja niiden ohjaajina toimivat alansa huippuosaajat. Koulutuksemme sisältävät ajankohtaisia aiheita, uusia hoitomuotoja ja menetelmiä sekä käytännöllistä harjoittelua.

MamaMassage-verkkomateriaalit

29,90  sis. alv. 24%
Käyttöoikeus 6 kuukausi