Akupunktio 1 | NHS- ja yläraajaongelmat

Tällä kurssilla opit hoitamaan niska-, hartia- ja yläraajaongelmia muun muassa jännityspäänsärkyä, jäätynyttä olkapäätä, olkapään alueen tendiniittejä, tenniskyynärpäätä ja ranteen alueen vaivoja akupunktiolla länsimaalaisen hoitokulttuurin näkökulmasta käsin perinteisen kiinalaisen lääketieteen twistillä.

Koulutus on tarkoitettu terveydenhuollon ammattilaisille (mm. hierojat, osteopaatit, fysioterapeutit, naprapaatit, sairaanhoitajat, lähihoitajat tai luontaisterapeuteille, joilla on tarvittavat perustiedot). Sopii jatkokoulutuksena myös heille, jota tekevät DryNeedlingiä.

*Suosittelemme hankkimaan kirjan: AKUPUNKTIOPISTEET – Anatominen sijainti ja pisteiden laadut – Kirjailija: Raili Raunio tai vastaavan kirjan mistä löytyvät akupunktiopisteet.

tai

Lohikäärmeen lääketiede 2, Meridiaanit ja pisteet : kiinalaisen lääketieteen perusteet, Elina Hytönen

Kouluttaja: osteopaatti, psykoterapeutti ja kiinalaisen lääketieteen akupunktuurihoitaja / asiantuntija (Finnacu ry:n rek.) Kimmo Peltola on tehnyt akupunktiota 28 vuotta ja opettanut akupunktiota 18 vuotta.

Aika: 06.04.2024 (klo. 10:00 – 17:00) ja 07.04.2024 (klo. 09:00 – 16:00)

Course Information

TerveysTakomo TerveysTakomo Tekijä

About the instructor

Tervetuloa TerveysTakomon OmaTakomo-tiliin, joka on erikoistunut terveydenhuollon ammattilaisten erikoisosaamista lisääviin koulutuksiin. Tarjoamme kattavan valikoiman erikoiskoulutuksia koulutetuille hierojille, fysioterapeuteille, osteopaateille ja naprapaateille. TerveysTakomon koulutukset antavat sinulle uusia taitoja ja tietoa, jotka auttavat sinua kehittymään alallasi ja laajentamaan palveluvalikoimaasi. Koulutuksemme auttavat sinua tarjoamaan asiakkaillesi entistä laadukkaampia ja monipuolisempia hoitomuotoja. Kaikki koulutuksemme ovat korkealaatuisia ja niiden ohjaajina toimivat alansa huippuosaajat. Koulutuksemme sisältävät ajankohtaisia aiheita, uusia hoitomuotoja ja menetelmiä sekä käytännöllistä harjoittelua.

Akupunktio 1

399,00  sis. alv. 24%